joi, 14 august 2008

Ţeapă de la Orange

Astăzi, mai exact la ora 13:19:36 am fost la Orange să cumpăr niste credit pentru cartelă ( numărul postat pe site este prepay, momentan numărul de abonament am decis să nu îl public), mai exact 4 euro, deoarece mai aveam câţiva, dar eram în perioada de graţie. Am văzut oferta lor, aia Orange Young, şi pornit pe vorbit, sun la *100# ca să introduc codul de reîncărcare. Toate bune şi frumoase, "Creditul dumneavoastră", adică al meu,"este de n euro", da, fără număr,"valabil până în data xx-xx-xxxx", adică pe viaţă. Bucurie mare pe capul meu, nu mai zicea de perioadă de graţie sau de alte prostii. Pasul 2, sun, din nou, la *100# ca să activez oferte, că de acu am cu ce. Selectez serviciul Alege, Orange Young, şi...stupoare : Numărul dumneavoastră este în perioada de graţie. Poţi avea accesla serviciul Alege în câteva ore de la reîncărcarea contului". In prima propoziţie apare "dumneavoastră", pronume de politeţe, că de să îţi ia ochii şi să te facă să crezi că eşti respectat de către umilul operator de telefonie Orange(pe pizda măsii, că nu eşti deloc), iar în a 2-a propoziţie apare cuvântul "poţi" care e la persoana a 2-a când normal (din punctul meu de vedere) ar fi trebuit "puteţi". Au trecut multe ore, chiar foarte multe ţinând cont că Orange se declară unul dintre cei mai buni operatori de telefonie mobilă.
Şi aşa pierd o zi de valabilitate a creditului, în care puteam folosii minutele mult visate. Poate data viitoare, că de, nimic nu reuşeşte din prima (principiul celor de la Orange).

LE : Am uitat să precizez - pentru cei care nu ştiu - când sunaţi la *100#, puteţi folosi şi comenzi rapide, ca de exemplu : în loc să suni la *100# şi apoi să apeşi pe tasta 1, poti utiliza din prima *100*1#, şi eşti automat intrat în meniul Alege (la PrePay, meniul Alege este pe tasta 1, iar la abonament este pe tasta 2, în fine), iar pentru a reveni la pagina anterioară, în cazl acesta pagina iniţială *100# puteti folosi * .

LE2 : Au trecut mai bine de 10 ore si inca mai sunt "in perioada de gratie".

Niciun comentariu: